روش نوشتن سی وی
نام سی وی در زبان انگلیسی : Curriculum Vitae که با نام اختصار سی وی میشناسند. C گرفته شده از حرف اول کلمه Curriculum و V گرفته شده از حرف اول کلمه Vitae میباشد. که در این صفحه در مورد روش نوشتن سی وی مینویسیم .
نام رزومه در زبان انگلیسی : Resume
تفاوت سی وی و رزومه : رزومه مختص افراد غیر دانشگاهی میباشد و سی وی مختص افراد دانشگاهی میباشد.
رزومه ( Resume) چیست :
کلمه Resume یک کلمه انگلیسی و در زبان فارسی به معنای ، چکیده و خلاصه تجربیات میباشد، چنانچه تصمیم به استخدام در شرکت، اداره و یا کارخانه ای را دارید باید از رزومه استفاده شود، در رزومه فقط مشخصات فردی شامل نام و نام خانوادگی، تاریح تولد، آدرس پستی و شماره تماس و کلیه سوابق کاری که در گذشته داشته اید به همراه نام محل کار ، نوع کار، تاریخ شروع و پایان کار باید نوشته شود .
سی وی (CV) چیست :
همان طور که در بالا اشاره شد، سی وی مخفف دو کلمه Curriculum Vitae میباشد. کلمه Curriculum به معنای برنامه آموزشی و تحصیلی ، یا به عبارتی برنامه ها و سوابق آموزشی، تحصیلی و تحقیقاتی فرد میباشد و کلمه Vitae به معنای سوابق کاری ، که شبیه به رزومه میباشد .
به طور کلی سی وی (CV) یعنی تاریخچه زندگی افراد ، که این تاریخچه شامل ویژگی ها ، توانمندی ها ، و فعالیت ها و سوابق تحصیلی و مشخصات فردی ، تقدیرها و افتخارات علمی فرد میباشد . در واقع سی وی کاملتر از رزومه میباشد.
قسمتهای مهم یک سی وی ( CV ) و روش نوشتن سی وی و تنظیم آن:
مشخصات فردی ( Personal Details ) :
این قسمت شامل نام و نام خانوادگی، جنسیت ( آقا /خانم )، ملیت ( ایرانی/عراقی/…)اطلاعات تماس ( تلفن، ایمیل،آدرس محل سکونت) میباشد.
سوابق و توانائی های تحصیلی و علمی ( Education and Qualification ) :
این قسمت شامل سوابق تحصیلی گذشته با ذکر نام محل تحصیل، تاریخ شروع و پایان تحصیل، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی و معدل میباشد.
سوابق کاری و شغلی ( Work Experiences ) :
این قسمت شامل کلیه سوابق و تجربه های کاری در گذشته فرد میباشد با ذکر نام شغل، نام شرکت و یا محل کار، تاریخ شروع کار و تاریخ پایان کار.
مهارتهای زبانی ( language proficiency ) :
چنانچه مدارک زبان انگلیسی و یا هر زبان خارجه دیگری دارید در این قسمت ذکر شود، حتی اگر یک دوره کوتاه مدت در کلاس زبان شرکت کرده اید در این قسمت ذکر کنید.
مطالب و مقالات و یا کتابهای منتشر شده ( Publications ) :
این قسمت شامل مقالات علمی و کنفرانسهایی که فرد شرکت کرده است میباشد، با ذکر نام مقاله، تاریخ انتشار مقاله و محل انتشار آن
مهارت ها ( Other Skils ) :
در صورتی که مهارت و یا حرفه خاص دیگری جدای از سوابق کاری دارید در این قسمت ذکر کنید.
معرف ها ( Refrences ) :
این قسمت شامل نام ، شغل ،مدرک تحصیلی، درجه، آدرس و تلفن 2 نفر از اساتیدی که شما را تائید میکنند و یا فرمهای توصیه نامه شما را تکمیل میکنند.
موارد و نکاتی که باید زمان نوشتن CV رعایت شود :
۱- در قسمت ابتدایی CV از عکس پرسنلی استفاده شود.
۲- کلیه اطلاعات سی وی به صورت خلاصه ذکر شود و حداکثر در 2 صفحه باشد.
3- کلیه موارد ذکر شده در سی وی مستند باشند ( برای مثال اگر در سی وی نوشته شده 2 سال سابقه کار، باید زمان ارائه مدارک گواهی 2 سال سابقه کار همراه فرد باشد)
4- سی به صورت تایپ شده و به زبان انگلیسی باشد
کانال تلگرام ما کلیک کنید و عضو شوید : https://t.me/MNeducationGroup
صفحه ما در اینستاگرام کلیک کنید و فالو کنید : https://www.instagram.com/mngroupmalaysia/
اخطار: متاسفانه وبسایتهای گزارش شده اند که مطالب وبسایتهای گروه ما را بدون کسب اجازه کپی میکنند و بدون ذکر منبع در سایتهای دیگر قرار میدهند و نمیدانند که مطالب ما بر اساس قوانین مالزی ممکن است هر ماه تغییر کنند . طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از سایتها بدون کسب اجازه ممنوع میباشد و پیگرد قانونی دارد. بر این اساس کلیه وبسایتهای MN Group مجهز به قویترین نرم افزارها برای پیگیری این موارد میباشد و هر هفته گزارشی از سایتهایی که مطالب ما را کپی میکنند از طریق ایمیل به ما اعلام میشود و در اولین فرصت گزارشی به همراه لینک سایت شما تنظیم و به شرکت گوگل ارائه و پیگیری های لازم در این زمینه اعمال میشود . در صورتی که تمایل دارید مطالب سایتهای MN group را کپی کنید و در سایتهای دیگر قرار بدهید متن زیر را میبایست در پایین مطلب کپی شده در سایتتان قرار بدهید .
این مطلب از سایت ( لینک سایت ما ) گرفته شده است .