تحصیل دکترا در مالزی به دلیل وجود دانشگاه های بین المللی با رتبه جهانی ممتاز، کیفیت بالای آموزشی، تنوع فرهنگی، و هزینههای مقرون به صرفه نسبت به کشورهای دیگر، به یکی از گزینههای جذاب برای دانشجویان بینالمللی تبدیل شده است. اگر شما هم جزء آن دسته از دانشجویانی هستید که تمایل به تحصیل دکتری در دانشگاه های مالزی دارید، این مطلب برای شماست.
نام رشته دکترا در زبان انگلیسی Doctor of Philosophy است، که با نام اختصاری PHD آن را میشناسند. حالا بریم ببینیم این مقطع PHD در مالزی به چه صورت است. با ما همراه باشید.
درباره نویسنده مقاله
این مطلب توسط دکتر میلاد محمدی، مشاور ارشد مجموعه و فارغ التحصیل دکترای الکترونیک از دانشگاه UKM مالزی، نوشته شده است. صفر تا صد اطلاعات مربوط به تحصیل دکتری در مالزی را به اشتراک میگذارم، بر اساس تجربیات شخصی خودم و دیگر دانشجویان، و همچنین نکات مهمی که معمولاً پیش از مهاجرت به مالزی به شما گفته نمی گویند.
لطفاً تا انتهای مطلب با دقت مطالعه فرمایید و در نهایت از طریق اطلاعات تماس زیر همین صفحه، برای مشاوره، اخذ پذیرش و ویزا با ما ارتباط برقرار کنید.
چرا تحصیل دکتری در مالزی؟
- هزینه تحصیل دکترا (PHD) در مالزی نسبت به کشورهای دیگر مقرون به صرفه است.
- پروسه اخذ ویزای تحصیلی مالزی نسبت به کشورهای دیگر آسانتر است.
- امکان اخذ ویزای همراه مالزی برای خانواده دانشجویان دکترا وجود دارد.
- دانشگاه های دولتی مالزی دارای رتبه های 56 الی 200 در دنیا هستند.
- مدرک دکتری از دانشگاه ممتاز مالزی در همه کشورها مورد تایید است.
شرایط تحصیل دکترا در مالزی 2025
رشته مرتبط در مقطع ارشد: مهمترین شرط، داشتن مدرک فوق لیسانس در رشته مرتبط به رشته ای که میخواهید برای دکترا اقدام کنید و یا رشته نزدیک به آن است. به عنوان مثال، اگر فوق لیسانس جغرافیا دارید، نمی توانید برای دکترای مدیریت در مالزی اقدام کنید.
معدل نسبتا خوب: داشتن حداقل معدل 15 در مقطع کارشناسی ارشد. البته بعضی از دانشگاه های درجه دو معدل 13 تا 14 هم میپذیرند.
پروپوزال: اکثر دانشجویان با نحوه نگارش پروپوزال دکترا آشنایی دارند، آن دسته از عزیزانی که آشنایی ندارند، حتما در جلسه اول مشاوره یادآوری کنند تا جزئیات دقیق و نحوه نگارش یک پروپوزال حرفه ای را در اختیارتان قرار بدهم. در آینده هم زیر همین پست چند نمونه پروپوزال دکترا از دانشجویان قبلی در رشته های مختلف که موفق به پذیرش شده اند را برای نمونه آپلود میکنیم.
سن : شرط سن برای دکترا در مالزی وجود ندارد، در هر سنی باشید میتوانید اقدام کنید.
مدرک زبان: آیلتس 5.5 الی 6 لازم است. اگر مدرک زبان ندارید، میتوانید در دوره های زبان دانشگاه و قبل از شروع تحصیل در رشته اصلی، شرکت کنید. مدرک زبان برای پذیرش و ویزا ضروری نیست.
موارد دیگر: داشتن مقالات علمی، سوابق کار و … این موارد ضروری نیست، ولی به پروسه پذیرش کمک میکند.
طول دوره دکترا در مالزی چند سال است؟
مدت دوره دکتری در مالزی 3 تا 5 سال طول میکشد. یعنی حداقل 3 سال و حداکثر 5 سال، معمولا 99 درصد دانشجویان ایرانی در مالزی، در مدت 3 سال مدرک دکترای خود را دریافت میکنند. اگر به هر دلیلی نتوانستید در طول 3 سال فارغ التحصیل شوید، قابل تمدید به مدت دو سال دیگر است ولی باید شهریه پرداخت کنید.
هزینه تحصیل دکترا در مالزی 2025
هزینه دکترا در مالزی، سالانه بین 2400 الی 4000 دلار است، که بر اساس رشته و دانشگاه متغیر خواهد بود. پس از ارسال نام رشته و مشخصی شده دانشگاه، ما هزینه دقیق تحصیل و موارد جانبی را برایتان ارسال میکنیم.
روش تحصیل دکترا در دانشگاه های مالزی
ساختار تحصیلی PHD در مالزی به صورت تحقیقاتی است که به آن ساختار ریسرچ (Research Mode) میگویند.
در ادامه، جزئیات کاملی از ساختار دوره دکتری و نکات ضروری که باید بدانید، از شروع تا زمان فارع التحصیلی را توضیح میدهیم.
درس Research Methodology
در همه رشته ها، در ترم اول دکتری، باید یک درس به نام Research Methodology را به صورت حضور در کلاس، بگذرانید. این درس، پایه و اساس دکترای تحقیقاتی شماست. و برای این مسیر سه ساله بسیار مهم و کمک کننده است.
ساختار کلاس: هفته ای دو ساعت باید به کلاس بروید.
هدف این درس چیست؟ آشنایی با نحوه نوشتن پایان نامه یا رساله دکترا، و مقالات علمی و پژوهشی، نحوه مدیریت مسیر تحقیقاتی شما در طول این سه سال و در نهایت صفر تا صد اطلاعات مورد نیاز برای شروع تا زمان اتمام تحصیل.
تجربه شخصی خودم:
با توجه به اینکه، خودم قبل از شروع دکترا، مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را هم خارج ایران بودم، بعد از گذراندن این درس، تازه متوجه شدم که قرار است در این سه سال دقیقاً چه کاری انجام بدهم و مدیریت مسیر چگونه است. از همین ابتدا باید تمام جلسات این درس را جدی بگیرید، زیرا اطلاعاتی که ارائه میشود، پایه موفقیت شما در دکتری خواهد بود.
تجربه شخصی از درس Research
با توجه به اینکه، خودم قبل از شروع دکترا، مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را هم خارج ایران بودم، بعد از گذراندن این درس، تازه متوجه شدم که قرار است در این سه سال دقیقاً چه کاری انجام بدهم و مدیریت مسیر چگونه است. از همین ابتدا باید تمام جلسات این درس را جدی بگیرید، زیرا اطلاعاتی که ارائه میشود، پایه موفقیت شما در دکتری خواهد بود.
شروع ارتباط با استاد راهنما از ترم اول
اکثر دانشجویان بعد از اینکه درس روش تحقیقاتی را به تمام رساندندبه استاد راهنما مراجعه میکنند،که این اشتباه است. پیشنهاد ما این است که از همان ترم اول، یک الی دو جلسه ملاقات با استاد راهنما داشته باشید، تا برنامه مشخصی به شما بدهد و از همان ابتدا کارهای تحقیقاتی خود را به طور منظم و بر اساس آن پیش ببرید. ما بهترین اساتید را برای شما میگیریم که هم از نظر علمی و هم اخلاقی، در سطح بالایی باشند تا شما بتوانید این دوره را با موفقیت و حال خوب به اتمام برسانید.
اولین جلسه با استاد راهنما: کلید موفقیت در مسیر دکتری
اولین جلسه با استاد راهنما خیلی خیلی خیلی مهم است. این جلسه میتواند پایه گذار یک رابطه حرفهای قوی و موفق یا برعکس، شروع یک چالش در طول این سال باشد.
برای اینکه این ارتباط از همون اول به بهترین شکل صورت بگیرد:
قبل از هر گونه تماس و ارتباط با استاد، چه حضوری و چه از طریق ایمیل و تلفن، برای اینکه این ارتباط از همان ابتدا به درستی شکل بگیرد، ما نکات کلیدی و تجربه های خودمان را در اختیارتان قرار میدهیم. به شما یاد میدهیم:
- چطور با استاد ارتباط برقرار کنید، حتی چطور وارد اتاق استاد شوید.
- در جلسه اول چه صحبتهایی داشته باشید و چطور شروع به صحبت کنید.
- چطور حرفه ای رفتار کنید تا تاثیر مثبتی بگذارید هم به عنوان یک ایرانی هم یک دانشجوی دکترا.
چرا جلسه اول مهم است؟
این جلسه اولین برداشت استاد از شما را شکل میدهد و میتواند مسیر رابطه شما را تا پایان دوره دکتری مشخص کند. متاسفانه بارها پیش آمده که دانشجویان به دلیل آماده نبودن یا نداشتن اطلاعات کافی در همان جلسه اول به مشکل برخوردهاند و این مشکلات تا انتهای مسیر تحقیقاتی همراهشان باقی مانده است.
وظایفتان در ارتباط با استاد راهنما
ما همه تلاشمان را میکنیم که نکات ضروری و کلیدی را قبل از شروع تحصیل در مالزی به شما بگوییم، هم از نظر انجام پروژه و هم موارد اخلاقی، و لطفا شما هم وظایف خود را در طول مسیر، به خوبی انجام دهید. هر هفته پیشرفت پروژه و کارتان را به استاد گزارش بدهید، نواقض و مشکلات را با کمک استاد راهنما برطرف کنید و بهترین خودتان باشید.
این همکاری پژوهشی تا سه سال ادامه دارد و در نهایت به دفاع از رساله دکتری و دریافت مدرک منتهی میشود.
درس زبان مالایی در مالزی: تجربهای فراموشنشدنی
یکی از شادترین روزهای دوره دکتری در دانشگاههای دولتی مالزی، شرکت در کلاس درس زبان مالایی است که برای همه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا ارائه میشود و البته الزامی است. لازم به ذکر است، دانشگاه های خصوصی مالزی، این درس را ارائه نمیدهند.
هدف دولت و دانشگاه های مالزی از ارائه این درس، فقط آشنایی دانشجویان خارجی با زبان زبان رسمی مالزی است. نمره آن در معدل نهایی محاسبه نمیشود، بدون استرس کلاسش را شروع کنید. هفته ای یکبار به مدت دو ساعت باید در کلاس این درس شرکت کنید.
تجربه شخصی از درس زبان مالایی
کلاس زبان مالایی در دانشگاه های دولتی مالزی، یکی از شادترین و بهیادماندنیترین لحظات دوران تحصیل شماست. تصور کنید ۲۰ تا ۳۰ دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف در یک کلاس دور هم جمع میشوند و زبان جدیدی یاد میگیرند. قواعد زبان مالایی ساده است و یادگیری آن برای همه جذاب و آسان است.
دو ساعتی که در کلاس حضور داشتیم، سرشار از شادی و لحظات خوش بود. هر هفته برای یکی از همکلاسی ها جشن تولد داشتیم .حتی زمانی که استاد نمی توانست به کلاس بیاید و در گروه اعلام میکرد کلاس این هفته تعطیل است، واقعاً همه ما ناراحت میشدیم.
نحوه پیدا کردن استاد راهنما در مالزی
یکی از مهمترین مراحل اخذ پذیرش دکتری در دانشگاه های مالزی، پیدا کردن استاد راهنما (Supervisor) است. استاد نقش مهمی در مسیر تحصیل شما دارد و موفقیت شما در کارهای تحقیقاتی، دریافت بورسیه و آرامش ذهنیتان به انتخاب درست او وابسته است.
چرا انتخاب استاد راهنما در مالزی مهم است؟
با انتخاب صحیح و برنامه ریزی شده، میتوان گفت که 60 درصد مسیر دکتری را طی کرده اید. و در صورت انتخاب انتخاب اشتباه، چالشها و مشکلات زیادی خواهید داشت. ویژگی های یک استاد خوب شامل:
-
در مورد پروپوزال شما متخصص و با علم باشد.
-
مقالات معتبر علمی و معتبر داشته باشد
-
تجربه هدایت دانشجویان دکتری را داشته باشد
-
اخلاقش حرفه ای و رفتارش حمایتی باشد
روش پیدا کردن استاد راهنما توسط ما
ابتدا مدارک و پروپوزال شما را دقیق مطالعه و بررسی میکنیم، و اگر نیاز به اصلاح نوشتاری داشته باشد، انجام می دهیم.
سپس بکگراند علمی و تحقیقاتی چندین استاد را بررسی میکنیم و جلساتی برای بررسی شرایط شما و پروپوزال و مدارکتان با این اساتید ترتیب میدهیم .
اگر هنوز پروپوزالی ندارید، ما با مشورت استاد راهنما، موضوعی مناسب و جدید پیشنهاد میدهیم تا بتوانید پروپوزال تان را بر این اساس آماده کنید. لازم به ذکر است، موضوع پروپوزال را، می توانید بعد از پذیرش و با مشورت استاد راهنما تغییر دهید.
در نهایت بعد از چندین جلسه، با یک استاد به توافق میرسیم و ایشان را به عنوان استاد راهنمای شما انتخاب و در پرونده ثبت میکنیم.
ممکن است در زمان جلساتی که با استاد داریم، درخواست کنند موضوع پروپوزال را تغییر بدهید، که اطلاعات لازم در این مورد را به شما خواهیم داد.
نکات اخلاقی در ارتباط با استاد راهنما
استاد راهنمای شما در طول دوره دکتری همراه شما خواهد بود. برای ایجاد یک رابطه خوب و حرفهای موارد زیر را در نظر داشته باشید:
۱- برای صدا کردن استاد، از عنوان صحیح استفاده کنید. استاد راهنما یعنی سوپروایزر (Supervisor)، هیچ گاه ایشان را با این کلمه صدا نکنید. برای صدا کردن استاد، از کلمه Professor استفاده کنید. پس از صمیمی شدن و ارتباط بیشتر، میتوانید او را Prof صدا کنید.
۲- حتی اگر با اسستاد مشکل دارید، هیچ گاه در هیچ جمعی از ایشان بد بگید.
۳- فراموش نکنید که بعد از اتمام تحصیل شما را با نام کشورتان می شناسد، مثلا می گوید یک دانشجوی ایرانی داشتم. پس الگوی رفتاری و علمی خوبی باشید که اگر بعد از شما قرار شد سوپروایزر یکی دیگر از هموطنان تان باشد، با خوشحالی بپذیرد.
فرصت پستدکتری در مالزی
بعد از اتمام دوره دکتری، شما میتوانید وارد مقطع پستدکتری در مالزی شوید. این دوره یک ساله است و شما بهعنوان کارمند دانشگاه، روی یک پروژه تحقیقاتی کار میکنید و حقوق ماهانه دریافت میکنید.اگر در طول دوره دکتری، ارتباط خوبی از نظر اخلاقی و علمی با استاد راهنما داشته باشید، برای شروع پست دکتری به شما کمک میکند. ما یک جلسه اختصاصی مشاوره در مورد پست دکتری برای همه دانشجویانی که از طریق ما تحصیل را شروع میکنند، خواهیم گذاشت تا در طول دوره دکترا بهتر بتوانید برای آن برنامه ریزی کنید.
بهترین دانشگاه های مالزی برای دکتری کدامند؟
5 دانشگاه برتر مالزی برای دکترا در سال 2025 ، با رتبه های ممتاز جهانی و مورد تایید در کلیه کشورهای دنیا، برای اطلاعات بیشتر روی نام دانشگاه کلیک کنید.
دانشگاه مالایا مالزی (UM)
دانشگاه UM مالزی به عنوان قدیمی ترین دانشگاه دولتی در مالزی شناخته میشود. تحصیل دکترا در دانشگاه UM مالزی به دلیل کیفیت تحصیلی و امکانات آموزشی، مورد توجه دانشجویان بین المللی زیادی قرار گرفته است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه مالایا (Malaya ) مراجعه کنید.
دانشگاه پوترا مالزی (UPM)
دانشگاه UPM مالزی یا همان دانشگاه پوترا مالزی (University Putra Malaysia)، یکی از بزرگترین و قدیمی ترین و بهترین دانشگاه های دولتی در مالزی با رتبه 158 جهان است. بیش از 500 رشته در مقاطع مختلف در UPM ارائه میشود. اگر دنبال رشته های خاص و متنوع برای دکتری هستید، تحصیل دکترا در دانشگاه UPM مالزی را به شما پیشنهاد می دهیم.برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه پوترا (UPM ) مراجعه کنید.
دانشگاه ملی مالزی (UKM)
دانشگاه ملی مالزی (UKM) جزء 5 دانشگاه برتر مالزی و ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان است که هر سال در لیست بهترین دانشگاه های دنیا دیده میشود. تحصیل دکترا در دانشگاه UKM مالزی را برای کلیه رشته ها پیشنهاد می دهیم .برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه ملی مالزی (UKM) مراجعه کنید.
دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM)
دانشگاه UTM مالزی که به عنوان دانشگاه تکنولوژی مالزی شناخته میشود، یکی از بهترین دانشگاه های دولتی مالزی و همچنین از برترین و بهترین مراکز آموزشی و پژوهشی در آسیا محسوب میشود. تمرکز دانشگاه UTM مالزی در زمینههای علوم و تکنولوژی و همچنین مهندسی است به همین دلیل این دانشگاه را با نام دانشگاه مهندسی مالزی هم میشناسند. دکترا در دانشگاه یو تی ام بهترین گزینه برای مهندسین و دانشجویان اهل تکنولوژی است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM) مراجعه کنید.
دانشگاه علوم مالزی (USM)
دانشگاه USM مالزی که به با نام دانشگاه علوم مالزی شناخته می شود، از بهترین دانشگاه های دولتی مالزی و جزء پنج دانشگاه برتر مالزی است. تحصیل دکترا در دانشگاه علوم مالزی (USM) به عنوان یکی از بهترین مراکز پزوهشی مالزی گزینه جذاب و مورد قبول است، بخصوص برای رشته های پزشکی و تخصص و علوم .برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه علوم (USM ) مراجعه کنید.
مدارک لازم برای پذیرش دکترا در مالزی
لیست مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی مالزی در ادامه آورده شده است. این لیست مدارک اصلی هستند، شما هر مدرک دیگری دارید که فکر میکنید به پذیرش شما کمک میکند، برای ما ارسال کنید، تا بررسی کنیم. مدارک را به صورت اسکن شده، به ایمیل ما که در انتهای همین صفحه است، ارسال کنید.
- مدرک لیسانس و ریزنمرات ( ترجمه شده)
- مدرک ارشد و ریزنمرات ( ترجمه شده)
- پروپوزال
- صفحه اول پاسپورت
- یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
- مدرک زبان ( ضروری نیست)
- نامه سابقه کار ( ضروری نیست)
- مقالات علمی و کارهای تحقیقاتی ( ضروری نیست)
مراحل پذیرش برای تحصیل دکترا در مالزی
مراحل پذیرش در دانشگاههای مالزی، بهویژه برای مقطع دکتری، ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد. اما نگران نباشید، ما در هر مرحله همراه شما هستیم و تمامی جزئیات را بهصورت دقیق برایتان توضیح میدهیم. این مراحل شامل موارد زیر است:
- مشاوره برای انتخاب رشته و دانشگاه
- مشاوره برای موضوع پروپوزال
- مشاوره برای نوشتن پروپوزال
- آماده سازی و ارسال مدارک به ما
- بررسی دقیق مدارک توسط ما
- مکاتبه با اساتید و گرفتن تاییدیه
- شروع کارهای اداری و تشکیل پرونده
- ارسال مدارک به دانشکده برای ارزیابی
- رصد کردن پرونده مرحله به مرحله
- دریافت نتیجه پذیرش
- اقدام برای ویزای تحصیلی مالزی
- سفر به مالزی
- جلسه مشاوره تخصصی با ما درباره ارتباط با استاد
- جلسه مشاوره در مورد نحوه تحصیل
- ثبت نام نهایی در دانشگاه
- شرکت در کلاس و ارتباط با استاد
در طول تحصیل هر زمانی مشکلی و چالشی برایتان به وجود آمد، در کنار شما هستیم تا تحصیل خود را با آرامش به اتمام برسانید.
ویزای مالزی برای تحصیل دکترا
پس از دریافت نامه پذیرش، باید برای ویزای تحصیلی مالزی اقدام کنید. لیست مدارک مورد نیاز برای ویزا را به همراه نامه پذیرش برای شما ارسال میکنیم. تمام مراحل ویزا در اداره مهاجرت مالزی و توسط ما برایتان انجام خواهد شد.
در صورت تکمیل بودن مدارک، طی 4 الی 6 هفته، ویزای مالزی را دریافت خواهید کرد، و یک هفته قبل از شروع ثبت نام نهایی، میتوانید به مالزی سفر کنید.
پاسخ به سوالات تحصیل دکترا در مالزی
دانشگاه هایی که در بالا معرفی کردیم برای دکترا، همگی در لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران قرار دارند و همچنین در کلیه کشورهای دنیا معتبر هستند و می توانید برای کار و یا ادامه تحصیل در مقطع پست دکترا به کشورهای دیگر بروید.
پذیرش در مقطع دکترا معمولاً نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با معدل نسبتا خوب و پروپوزال قوی از شرایط اصلی است. بقیه موارد مثل سابقه کار و مقالات علمی ضروری نیست ولی داشتنشان به پروسه پذیرش کمک میکند.
مهم است که اساتیدی را در دانشگاههای موردنظر شناسایی کرده و به پروفایل و علایق پژوهشی آنها توجه کنید. میتوانید مستقیماً با اساتید از طریق ایمیل ارتباط برقرار کرده و موضوعات تحقیقاتی خود را به اشتراک بگذارید. ولی این بخش با توجه به مهم بودنش، ما برایتان انجام میدهیم.
طول دوره دکترا در مالزی معمولاً 3 تا 5 سال است. این مدت بستگی به پیشرفت پژوهشی دانشجو و تکمیل پروژه دکترا دارد.
هزینههای تحصیل بسته به دانشگاه و رشته متغیر است، اما به طور کلی، شهریه سالانه بین 2400 تا 4000 دلار است. هزینه زندگی نیز باید در نظر گرفته شود و به این مبلغ اضافه می شود.
بله، برخی دانشگاههای مالزی بورسیهها و کمکهای مالی ارائه میدهند. همچنین، میتوان از بورسیههای دولتی مانند بورس مالزی (MTCP) یا بورسیههای خاص دانشگاهی استفاده کرد. ما شرایط شما را بررسی میکنیم در صورت واجد شرایط بودن حتما در این مورد کمکتان خواهیم کرد.
دانشجویان بینالمللی در مالزی اجازه دارند به صورت پارهوقت کار کنند، بهخصوص در تعطیلات ترم. با این حال، محدودیتهایی در نوع و ساعات کاری وجود دارد.
بله، همه برنامههای دکترا در دانشگاههای مالزی به زبان انگلیسی ارائه میشوند. به همین دلیل، داشتن مدرک زبان معتبر الزامی است. اگر هم مدرک زبان ندارید میتوانید در دوره های زبان دانشگاه شرکت کنید.
بیشتر دانشگاههای مالزی دو بار در سال پذیرش دارند که عبارتند از ترمهای ژانویه و سپتامبر، اما بهتر است حدود 4 ماه قبل از شروع ترم اقدام کنید تا زمان کافی برای ارسال مدارک و اخذ ویزا داشته باشید.
پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، میتوانید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. صفر تا ۱۰۰ پروسه ویزا در مالزی انجام می شود فقط یک مرحله کوتاه در ایران باید انجام دهید، ما در کنارتان هستیم برای انجام پروسه.
در صورتی که مدارک شما تکمیل باشد و پرونده مشکلی نداشته باشد، در بازه 30 الی 40 روز پذیرش شما را خواهیم گرفت. در بعضی موارد به دلیل تغییر سوپروایزر ممکن است طول دوره پذیرش بیشتر شود.
در صورت تکمیل مدارک ، ظرف 4 هفته ویزای شما را میگیریم.
ضروری نیست ولی داشتن مقالات علمی چاپ شده در ژورنالهای معتبر، امتیاز بزرگی محسوب میشود و شانس پذیرش را افزایش میدهد. برخی دانشگاهها بیشتر بر روی کیفیت پروپوزال و پیشینه تحقیقاتی شما و همچنین معدل کارشناسی ارشد تمرکز دارند.
هیچ محدودیت سنی برای پذیرش دکترا وجود ندارد. دانشجویان در هر سنی میتوانند برای مقطع دکترا اقدام کنند.
هزینه های زندگی در مالزی بسته به شهر محل اقامت و سبک زندگی شما متفاوت است. بهطور متوسط، یک دانشجوی دکترا برای هزینههای مسکن، خوراک، حملونقل و سایر مخارج ماهانه بین 1,500 تا 2,500 رینگیت نیاز دارد.
بله، امکان اخذ ویزای همراه مالزی برای همراهان و ورود همزمان به این کشور وجود دارد.
بله، اکثر دانشگاهها خوابگاههای دانشجویی با امکانات مختلف ارائه میدهند. همچنین، میتوانید آپارتمانهای خصوصی را در نزدیکی دانشگاه اجاره کنید، در این زمینه ما به شما کمک می کنیم بر اساس بودجه و خواسته های شما، محل مورد نظرتان را بگیرید.
معمولاً نمره آیلتس 6.0 و یا تافل 550 برای پذیرش در مقطع دکترا الزامی است. دانشجویانی که مدرک زبان ندارند، ما میتوانیم نامه پذیرش و ویزای تحصیلی مالزی را برایتان بگیریم و بعد از ورود به مالزی در کلاسهای زبان در دانشگاه شرکت کنید. همه دانشگاههای مالزی دوره زبان دارند.
خیر نیاز نیست، ما یک فرم به شما میدهیم، فقط اطلاعات دو نفر از اساتید را در فرم وارد کنید، شامل نام، تلفن، ایمیل. دانشگاه های مالزی با اساتید تماس نمی گیرند. در صورتی که به اطلاعات اساتید دسترسی ندارید، میتوانید اطلاعات دو نفر از همکاران و یا مدیران در محل کارتان را بنویسید